There was an error in this gadget

Thursday, 15 November 2012

Si Penikam Belakang

Bile dh x tau nk pkir pe...
mula la dtg kpale ni nk tulis mcm2 kt sni...
hahaha
Okay
1st of all...
aku nk bgtau sket yg aku nk cite ni bkn psl cite bnuh org dri blakang cm dlm cite Abraham Lincoln Vampire Killer tu yg dok bnuh2 vampire...
skang ni cite psl mmbe, or kwn, or p'shbtn or whatever la yg b'knaan ngan tu...

prnh rse kne tikam blakang ngan org yg kte rpt x?
cnfirm sakit kn?
mmg perit bile kne tikam blakang ngan mmbe sndri...
tp yg aku nk bgtau kt sni bknnye ksakitn kne tikam ngan mmbe dri blakang...

bg aku
lg sakit bile kte dpt tau yg mmbe rapat kte tu tuduh kte tikam blakang die tnpe kte wt pape slh kt die...
mmg sumpah sakit gile ati aku...
bygkn la keadaan aku yg letih kje double shif dri pkol 7 pg smpai la 9 mlm...
pstu dpt SMS dri sorang shbt:

"Hei bro, agk2 la klau kau nk wt cite psl aku. kau ni dpn2 aku je ko baik tp bile blakang aku kau tikam. kau ni mmg jnis mse snang je ko nk jd kwn, bile ssh ko buang kwn cm aku."

mse aku dpt SMS makhluk tuhan ni...
prasaan aku b'kate2 bahawa:

Bahasa Melayu: ape la c*lak* dak ni ckp aku tikam blakang die plak? cmni pnye kwn pn ade ke?
Bahasa Inggeris: What The F*** man. am i really stabbing him back? What an as*hole.

aku rse kcewa yg teramat sgt ngan wujudnye individu spesies cmni dlm idop aku...
aku rse die lpe kot..
mse die ssh, spe yg tlong die byk...
aku bkn jnis yg ske b'kire ngan mmbe...
bak kate2 sahabat aku yg b'nme samaran Men atau FT...
die slalu b'kata2:

"aku bile ngan mmbe2 aku xprnh b'kira...(b'ckp m'gnekn dialek/loghat org kedah)"

aku cbe ntok ikot kate2 sahabat aku tu...
pe yg individu ni dlm mslh aku tlong...
die kate umah die kt kmpung rosak, nk pnjam duit RM200 cash nk repair umah... aku bg on the spot sbb mmbe...
mse praktikal sme2, die xde transport... aku bwk die gi mcm2 tmpt skali naek moto aku...
die sakit, dmam trok... aku yg jge die smpai pg xtdo...
n byk la lg klau nk cite kt sni smua mmg 1 ari xckop nk taip+tmbh sakit ati aku je...
dh byk aku tlong...
title aku bg die:

1.Si Penikam Belakang
2.Membe masa senang
3.Pembuang rakan di kala kwn kesusahan
4.Orang suruhan yg bole mntk anta ke mne2 tmpt yg die nk

lg byk aku taip makin sakit plak ati aku...
aritu mse kje die sakit, pstu tumbang kt tmpt kje...
smua org wt xtau je...

yg ade kt sne tlong die spe lg klau bkn AKU jgk...!!!


okay, that all for today. hati dh sakit ntok tros menaip.... (-_-)

No comments:

Post a Comment